Vill du bli återförsäljare?


DTVNor AB

Företaget DTVNor AB startades av bröderna Christopher och Rickard Anderberg och har sedan starten jobbat med olika agenturer. DTV Shredder var den första helnordiska agenturen och ett vidare steg I företagets profil. Företaget har sitt säte i Göteborg men kommer inom kort starta upp filialer i Norge, Danmark och Finland.

Det finns två huvudnriktningar, en marin sektor som till huvudel drivs av Christopher, och en inriktning med handel med bla agenturen för DTV Shredder, som drivs utav Rickard.

Företaget har tio anställda och vi är distributörer för DTV Shredder i hela Norden.dtv shredder

Projektet startade 2009 på ett anteckningsblock men förvandlades snabbt till en prototyp. Efter år av teknikutveckling och rigorösa tester, meddelade BPG att DTV Shredder skulle gå i produktion som bolagets första kommersiella produkt. Hyppen växte i en alarmerande takt - TV-show, filmer, sport franchise, tidskrifter, bloggar, evenemang och mässor, alla ville har DTV Shredder, allt medan deras YouTube-kanal passerat 2 miljoner visningar. Innan produkten kommit i produktion såldes det 5000 exemplar via deras hemsida.

BPG har varit med i FHM, Popular Science, sidor, Mens diarys, Popular Mechanics, Playboy, Maxim, Discovery Channel, Fox News, CNN och fleran andra. DTV Shredder projektet är sponsrat av Rockstar Energy Drink, Solidworks, Mathworks och Orlando Magic (NBA) och har arbetat hand i hand med United States Air Force Academy (USAFA) för att utveckla den militära versionen.

Företaget har sitt säte på två platser- Boston, MA (USA) och Toronto, Ontario (Kanada). UNO III är fortfarande efterfrågad av olika medier över hela världen och företaget jobbar nu med att föra in DTV Shredder på marknaden.

Teamet skissar alltid på nya prototyper och nya ideer

bpg werks

BPG Werks (BPG) är ett nordamerikanskt företag som grundades av Benjamin Gulak och Ryan Fairhead. Företagets främsta mål är är att innovera med funktion och form. Känd för elektriska motorcykeln UNO och terränggående DTV Shredder, fortsätter BPG sitt progressiva tänkande för att skapa framstående konstruktioner och samtidigt fånga människors fantasi över hela världen. Under 2008 fick Benjamin och hans high school science projekt UNO Popular Science Magazines "Invention of the Year".

År 2010 hade BPG redan utvecklat sin tredje version av konceptet, UNO III. Känd som "världens första transformator", premiärvisades den på Consumer Electronics Show (Las Vegas, 2011) och har sedan dess varit med i många TV-program och tidningar